Призначено речника Міністерства закордонних справ України

Посаду обійняв дипломат Олег Ніколенко, який працював у посольстві в Лівії
Призначено речника Міністерства закордонних справ України
Олег Ніколенко Фото: Фейсбук
22 Листопада 2020, 16:01
читать на русском

Посаду речника Міністерства закордонних справ України обійняв дипломат Олег Ніколенко, який працював у посольстві в Лівії та у Постійному представництві України при ООН.

Про це йдеться у повідомленні міністерства на сторінці у Facebook.

Знайомтеся - Олег Ніколенко, новий речник МЗС, – йдеться у повідомленні.

Ніколенко у 2008 році пройшов конкурс на посаду аташе посольства України в Лівії. Після повернення до Києва продовжував займатися регіоном Північної Африки та Близького Сходу.

Читайте також

Крім того, Ніколенко працював в ООН, у складі делегації під час дворічного членства України в Раді Безпеки ООН. Також обіймав посаду віцеголови Комітету ООН з питань інформації, брав участь у реформуванні інформаційної політики організації в контексті протидії пандемії COVID-19.

Зараз в моєму професійному житті новий виклик. Прагну зміцнити роботу пресслужби як сучасного інструменту комунікацій української зовнішньої політики. І мені пощастило, що це можна робити разом із класною комунікаційною командою, яка зараз працює в МЗС, – поділився планами новий речник відомства.

Нагадаємо, донедавна речником відомства була Катерина Зеленко. 13 листопада цього року президент України Володимир Зеленський призначив її послом України в Сінгапурі.