Призначено в.о. гендиректора ДП "Антонов"

Укроборонпром провів кадрові зміни у ДП "Антонов"
Призначено в.о. гендиректора ДП "Антонов"
Укроборонпром Фото: сайт відомства
5 Листопада 2020, 14:42
читать на русском

Державний концерн "Укроборонпром", до складу якого входить ДП "Антонов", призначив Сергія Бичкова виконуючим обов’язки генерального директора підприємства.

Як повідомляє пресслужба Укроборонпрому, Сергій Бичков обіймав посаду віце-президента, виконавчого директора ДП "Антонов" з вересня 2020 року.

Олександр Лось, який обіймав посаду президента ДП "Антонов" та був звільнений за власним бажанням, маємо надію, залишиться працювати на підприємстві заступником генерального директора з проектування, - зазначили у концерні.

Новий керівник ДП "Антонов" має науковий ступінь доктора технічних наук, професор. Відзначений низкою державних нагород та почесних звань, зокрема, орденом "За заслуги" І ступеню, орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня, а також є кавалером Національного ордену Франції "За заслуги". З 1969 року працює на підприємстві інженер-технологом.

Читайте також

Нагадаємо, 7 липня наказом генерального директора ДК "Укроборонпром" президентом ДП "Антонов" був призначений 42-річний Олександр Лось, який раніше займав посаду віце-президента з виробництва підприємства та в період з 9 червня до 7 липня тимчасово виконував обов’язки президента ДП "Антонов". Він замінив на цій посаді Олександра Донця, який очолював ДП "Антонов" з 2018 року та після звільнення у червні 2020 року намагався двічі через суд відновитися на посаді.

1