Тарифи, пенсії, субсидії: що зміниться для українців з 1 травня
"Рафаелло" з крабових паличок і волоських горіхів
Інгредієнти:
- Крабові палички - 5-6 шт
- Сир твердий - 100 гр
- Сир плавлений - 100 гр
- Майонез - 3 ст. л
- Маслини без кісточок - 7-8 шт
- Волоські горіхи - 5 шт
- Яйця - 1 шт
- Сіль, перець
У глибоку миску натерти два види сиру і варене яйце, заправити майонезом, посолити, поперчити і перемішати. Окремо натерти крабові палички, попередньо не розморожуючи їх. У кожну маслину вставити шматочок волоського горіха. Взяти руками сирно-яєчну масу, зробити корж, всередину покласти маслину. Скачати кульку, обваляти її в крабової стружці. Так зробити кілька разів, поки не закінчаться інгредієнти, потім викласти закуски на тарілку. Вуаля - "Рафаелло" з крабових паличок з маслинами готові, можна подавати до столу.
"Рафаелло" з крабових паличок і плавленого сиру з часником
Інгредієнти:
- Крабові палички - 300 гр
- Плавлений сир - 100 гр
- Часник - 1 зубчик
- Яйця - 3 шт
- Майонез - 2 ст. л
Яйця зварити, натерти на крупній тертці разом з сиром. Часник пропустити через прес (або подрібнити ножем), змішати всі інгредієнти разом. Заправити майонезом, перемішати. Сформувати кульки, обваляти їх в крабових паличках, попередньо натертих на тертці, і подавати до столу. За бажанням можна прикрасити закуску кропом або петрушкою.
Читайте також