Чи можуть забрати водійські права у ухилянтів: пояснення юриста
Зелений борщ зі щавлем – одна з тих страв, смак яких нас завжди повертає у дитинство. Проста сезонна страва без якої складно уявити собі літо. Готується зелений борщ швидко та буде під силу навіть кулінарам-початківцям.
Інгредієнти:
- 5 картоплин
- 250 г щавлю
- 50 г рису
- 100 г сметани
- 50 г вершкового масла
- 3 яйця
В каструлю з киплячою водою кидаємо рис.
Картоплю нарізаємо кубиками і кидаємо в киплячий рис. Варимо майже до готовності 10-15 хв.
Щавель миємо, нарізаємо і тушкуємо на вершковому маслі. Додаємо потушкований щавель у каструлю. Варимо 3-5 хв. Додаємо свіжомелений перець до свого смаку.
Яйця відварюємо і додаємо вже готовий борщик.
Подаємо зелений борщ до столу. Смачного!
Зелений борщ можна готувати на різних м'ясних бульйонах – з м’ясом індички, курки, телятини. Український зелений борщ зі свинячими реберцями – це дуже смачно, особливо зі сметаною.
Чудова альтернатива рису у зеленому борщі – пшоно. Наваристий і поживний зелений борщ зі щавлем смакує зі стручковою квасолею, селерою, молодою капустою.
Зелений борщ з консервованим щавлем – це смачно і швидко, особливо якщо є готовий м’ясний бульйон або фрикадельки.
А ще – гурмани варять зелений борщ з грибами, рибою, мідіями, угорський з томатною пастою. Подавати зелений борщ можна не тільки зі звичайним хлібом, а й із тостами, коржами, канапе, пиріжками.
Читайте також