У Києві на пів року закриють шість станцій синьої гілки метро

Смачне поєднання сиру і гарбуза створює дивовижний мікс солодощів і ніжності. Пориньте у світ насичених смаків і осінньої атмосфери домашньої кухні, готуючи за рецептом сирно-гарбузової запіканки.
Пишна сирна запіканка з гарбузом
Інгредієнти:
Сирний шар
- 400 г сиру жирного (можна 9%)
- 2 яйця
- 100 г цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 100 мл кефіру або йогурту
- 3 ст. л. з гіркою борошна
Гарбузовий шар
- 500 г гарбуза (вже готової м'якоті)
- 2 яйця
- 100 г цукру
- цедра 1-го лимона або апельсина
- 3 ст. л. борошна з верхом
Гарбуз ріжемо на частини і запікаємо в духовці 40 хвилин. Поки він печеться, приготуємо сирне тісто. До сиру додати цукор, ванільний цукор, яйця, йогурт, борошно. Подрібнити все гарненько блендером, щоб не було грудочок.
Дістати гарбуз з духовки і відокремити м'якуш від шкірки. В окрему ємність додати гарбузовий м'якуш, борошно, цукор, борошно, яйця і цедру одного лимона. Зблендерити.
Беремо форму, змащуємо вершковим маслом і по черзі викладаємо сирний шар і гарбузовий, як на відео. Викладайте по дві столові ложки на один шар. Трохи струсити форму і поставити в духовку на 50 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати запіканку охолодженою.
Читайте також