Прості рецепти смакоти: як приготувати плавлений сир вдома

Результат і смак кінцевого продукту залежать від якості тих компонентів, які ви використовуєте в приготуванні
Прості рецепти смакоти: як приготувати плавлений сир вдома
11 Березня 2024, 22:49
читать на русском

У процесі виготовлення плавленого сиру в рецептурі основним інгредієнтом є кисломолочний сир, отриманий зі сквашеної маслянки. Виробник у результаті отримує найкращу продукцію, яка вирізняється високими органолептичними показниками якості.

Зі свого боку відомий телеведучий Руслан Сенічкін поділився своїм рецептом виготовлення плавленого сиру в домашніх умовах. Особливої пікантності йому може надати додавання ароматної зелені, каже він.

За словами телеведучого, з цим рецептом можна впоратися в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • Сир - 1 кілограм;
  • Кріп - 30 грамів;
  • Яйце куряче - 2 шт;
  • Сіль - 2 чайні ложки;
  • Сода - 1,5 чайної ложки;
  • Петрушка - 30 грамів;
  • Часник - 2 зубчики;
  • Вершкове масло - 100 грамів.

Він зазначив, що результат і смак кінцевого продукту залежать від якості тих компонентів, які ви використовуєте в приготуванні.

Після додавання продуктів у посуд, інгредієнти перемішуються ручним блендером. Потім миску з однорідною сумішшю ставлять на парову баню. А під час нагрівання помішуйте суміш кухонною лопаткою.

Далі автор сюжету зазначає, що процес розплавлення триває не більше 15 хвилин. Далі до нього додають нарізану зелень і тертий часник. За бажанням можна додати також прянощі чи спеції.

Слід ретельно перемішують суміш до моменту, коли вона стане абсолютно однорідною. При цьому вона може набути консистенції "сирного крем-супу".

Наступний етап - сирну суміш необхідно розлити в невеликий скляний посуд і поставити в холодне місце для застигання.

"Зовні навіть нагадує згущене молоко. Насичений, яскравий смак справжнього домашнього плавленого сиру", - додав Сенічкін.

Читайте також

1