Телеграм розблокував чат-бот" Єворог"
У процесі виготовлення плавленого сиру в рецептурі основним інгредієнтом є кисломолочний сир, отриманий зі сквашеної маслянки. Виробник у результаті отримує найкращу продукцію, яка вирізняється високими органолептичними показниками якості.
Зі свого боку відомий телеведучий Руслан Сенічкін поділився своїм рецептом виготовлення плавленого сиру в домашніх умовах. Особливої пікантності йому може надати додавання ароматної зелені, каже він.
За словами телеведучого, з цим рецептом можна впоратися в домашніх умовах.
Інгредієнти:
- Сир - 1 кілограм;
- Кріп - 30 грамів;
- Яйце куряче - 2 шт;
- Сіль - 2 чайні ложки;
- Сода - 1,5 чайної ложки;
- Петрушка - 30 грамів;
- Часник - 2 зубчики;
- Вершкове масло - 100 грамів.
Він зазначив, що результат і смак кінцевого продукту залежать від якості тих компонентів, які ви використовуєте в приготуванні.
Після додавання продуктів у посуд, інгредієнти перемішуються ручним блендером. Потім миску з однорідною сумішшю ставлять на парову баню. А під час нагрівання помішуйте суміш кухонною лопаткою.
Далі автор сюжету зазначає, що процес розплавлення триває не більше 15 хвилин. Далі до нього додають нарізану зелень і тертий часник. За бажанням можна додати також прянощі чи спеції.
Слід ретельно перемішують суміш до моменту, коли вона стане абсолютно однорідною. При цьому вона може набути консистенції "сирного крем-супу".
Наступний етап - сирну суміш необхідно розлити в невеликий скляний посуд і поставити в холодне місце для застигання.
"Зовні навіть нагадує згущене молоко. Насичений, яскравий смак справжнього домашнього плавленого сиру", - додав Сенічкін.
Читайте також