Прості рецепти смакоти: як замаринувати печериці

Мариновані шампіньйони можна вживати як інгредієнт до салатів, так і як самостійну страву
Прості рецепти смакоти: як замаринувати печериці
8 Лютого 2024, 23:30
читать на русском

Мариновані печериці - смачне і ароматне доповнення до гриля або шашлику. Розглянемо кілька способів, як маринувати печериці для гриля і шашлику, щоб порадувати себе і гостей.

Як маринувати печериці для гриля і шашлику в майонезі

У майонезі: Для цього вам знадобиться майонез, часник, зелень, сіль і перець. Підготуйте маринад, змішавши майонез, подрібнений часник і зелень. Обваляйте печериці в отриманій масі і залиште на кілька годин для просочування ароматів.

З майонезом і приправами: Створіть маринад з майонезу, лимонного соку, подрібненої цибулі та будь-яких улюблених приправ. Помістіть гриби в маринад і дайте їм просочитися в холодильнику принаймні 2-3 години.

Як маринувати шампіньйони в соєвому соусі

Приготуйте маринад з соєвого соусу, оливкової олії, соку лимона, тертого імбиру і цукру. Залийте гриби маринадом і залиште на кілька годин або навіть на ніч для кращого просочення.

Як маринувати печериці на зиму

З оцтом і спеціями: Для довгострокового зберігання маринованих печериць створіть маринад з оцту, води, цукру і солі. Додайте улюблені спеції для аромату. Підігрійте маринад до кипіння і залийте гриби, потім закатати банки.

Читайте також

1