Протест у Харкові: підприємці заблокували дорогу

У акції одна мета - привернути увагу керівництва
Протест у Харкові: підприємці заблокували дорогу
Протест у Харкові фото: Нацполіція
13 Листопада 2020, 18:19
читать на русском
Більше сотні представників бізнесу, включаючи рестораторів, заблокували дорогу біля будівлі головного управління Нацполіції в Харківській області в центрі міста, протестуючи проти запровадження карантину вихідного дня.

Про це повідомляє Нацполіція.

13 листопада під стінами Харківської обласної держадміністрації зібралися близько 500  громадян. Вони вимагали вирішити питання щодо карантинних обмежень закладів харчування та висловлювали протест противведення карантину вихідного дня, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що група осіб вийшла на проїжджу частину перед установою та на кілька хвилин заблокувала рух транспорту: "Інформація про перекриття дороги зареєстрована у Єдиному обліку заяв і повідомлень Київського райвідділу поліції".

Читайте також

Охорону правопорядку біля будівлі управління, як стало відомо, забезпечували 95 співробітників поліції.

Блокування дороги біля поліцейського главку відбулося з метою привернути увагу до того, що ми, представники малого та середнього бізнесу, не підтримуємо запровадження карантину вихідного дня, який вбиває нашу справу, - зазначив голова Асоціації рестораторів Харкова Сергій Вінілов, передає Укрінформ.

За його словами, у цієї акції є ще одна мета: "Хочемо привернути увагу керівництва поліції до методів перевірки правил карантину з боку поліцейських. Інколи ці методи більше нагадують не перевірку, а терор".

Нагадаємо, що сьогодні в Одесі під час акції протесту водій в’їхав в протестувальників та з жінкою на капоті поїхав далі. Люди перекрили дорогу, протестуючи через те, що в їхніх будинках відсутня електроенергія.

1