Протести проходять у Вірменії через мир з Азербайджаном - відео

У Єревані проходять акції протесту через угоду про припинення війни в Карабасі
Протести проходять у Вірменії через мир з Азербайджаном - відео
Протести у Вірменії Фото: скрін з відео
10 Листопада 2020, 08:19
читать на русском

Мітингувальники увірвалися в будівлю уряду Вірменії в центрі Єревана. Вони виламали двері і почали бити всередині скла. Біля будівлі уряду проходить акція протесту через угоду про припинення війни у Нагірному Карабасі.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, у будівлю уряду увійшли десятки людей. Вони зламали двері, побили вікна і зірвали табличку з кабінету прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна.

Поліція не застосовувала силу і намагалася заспокоїти мітингувальників.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що у будівлі уряду мітингувальники розгромили кабінет прем'єр-міністра Пашиняна і забрали держсимволи.

Читайте також

Прем'єр-міністр Вірменії повідомив у Facebook про крадіжку майна зі своїх апартаментів.

З апартаментів прем'єр-міністра вкрали комп'ютер, годинник, парфуми, водійські права та інші предмети. Все це, звичайно, "в ім'я Батьківщини", - повідомив Пашинян.

Також Пашинян заявив, що не тікав з країни: "Звичайно, я у Вірменії і повністю продовжую робити свою роботу прем'єр-міністра".

Після погрому у будівлі уряду протестуальники рушили до парламенту, де побили спікера Національних Зборів Арарата Мірзояна.

Раніше стало відомо, що президент Росії Володимир Путін, президент Азербайджану Ільхам Алієв і прем'єр-міністр  Вірменії Нікол Пашинян підписали угоду про припинення війни у Нагірному Карабасі. Сторони домовилися, що Росія направить до регіону 1960 миротворців, а Вірменія виведе свої війська.