Проти Шарія поновили кримінальну справу щодо розбещення неповнолітніх

Інформацію правоохоронцям міг "злити" сам кум путіна Віктор Медведчук
Проти Шарія поновили кримінальну справу щодо розбещення неповнолітніх
Анатолій Шарій (фото: Facebook)
3 Серпня 2022, 15:44
читать на русском

В Україні було поновлено кримінальну справу проти проросійського блогера Анатолія Шарія щодо розбещення неповнолітніх.

Про це в етері розповів російський правозахисник Марк Фейгін, пише "Главком".

На його думку, підозрюваний у держзраді Віктор Медведчук або хтось з його партії, ОПЗЖ, "злив" правоохоронцям нову інформацію про Шарія.

Фейгін також показав відповідь на запит від Національної поліції, де йдеться про поновлення справи, а також витяг з ЄРДР.

Фото: Главком

Проти Шарія буквально на днях поновили кримінальну справу за статтею 156 ККУ "Розбещення неповнолітніх". Національна поліція України, а саме – Оболонський відділок веде активне розслідування, – зазначив Фейгін.

До ЄРДР дані було внесено 29 червня 2022 року.

Фото: Главком

Фейгін каже, що справу могли поновити отримання нової інформації про Шарія від Медведчука або когось із ліквідованої у ВРУ фракції "Опозиційна платформа – за життя".

Є привід думати, що деякі особи, які потрапили в руки правоохоронних органів розпочинаючи з Медведчука та членів його партії почали "колотися" та щось розповідати. Сподіваємося, що справу таки доведуть до кінця, а Шарія екстрадують з Іспанії, – наголосив правозахисник.

Нагадаємо, що історія з можливою педофілією Шарія триває з 2017 року. Тоді його сестра Олена Манченко, яка мешкає в Нідерландах, звинуватила його у педофілії.

В одному з інтерв'ю вона розповіла, що, коли брат жив у Нідерландах, у квартирі іноді залишалися діти подруг. І одного разу, коли вдома були лише діти і Анатолій, він нібито пропонував одному з них сфотографуватися у білизні. Однак довести це не вийшло.

Читайте також

1