Псевдолікар-електрик проводив кастрацію чоловікам: один з "пацієнтів" загинув

У Німеччині електрик кастрував чоловіків, називаючи себе лікарем
Псевдолікар-електрик проводив кастрацію чоловікам: один з "пацієнтів" загинув
Фото: Sven Hoppe/dpa
30 Жовтня 2021, 03:15
читать на русском

У Мюнхені судять 66-річного електрика, який, називаючись  лікарем, кастрував кількох чоловіків. Один із них унаслідок цього помер, тому електрика звинуватили в убивстві з необережності та каліцтві.

Про це повідомляє Der Spiegel.

За інформацією слідства, електрик з 2018 року розміщував оголошення на вебсайтах садомазохістського спрямування, де пропонував платні послуги, зокрема з використанням струму. Потім він назвався парамедиком або рятувальником і казав, що може робити операції з кастрації.

Принаймні восьмеро чоловіків погодилися на операцію від 66-річного електрика. Одну з них той зробив у липні 2018 року вдома на кухонному столі і взяв за неї 1200 євро. Після однієї з таких операцій постраждалий змушений був ампутувати статевий орган.

У березні 2020 року інший чоловік помер через кілька днів після кастрації. Увесь цей час він був вдома у електрика, але той не звертався до медиків, а після смерті жертви заховав тіло в коробку. Його знайшли через три тижні під час обшуків.

На думку обвинувачення, 66-річний електрик "оперував" через фінансові проблеми після смерті дружини. Його звинувачують у вбивстві з необережності та завданні тілесних ушкоджень. Захист своєю чергою каже, що слідство не встановило однозначного зв’язку між кастрацією і смертю чоловіка.

Вирок у справі електрика очікується наприкінці листопада 2021 року.

Нагадаємо, у Каталонії (Іспанія) місцева мешканка частково відрізала пеніс свого начальника та звинуватила його у зґвалтуванні.

Читайте також

1