Психічнохворий чоловік на Херсонщині зарізав поліцейського

Також зловмисник поранив фельдшера швидкої допомоги
Психічнохворий чоловік на Херсонщині зарізав поліцейського
Ніж (Фото: Flicr)
15 Серпня 2021, 19:39
читать на русском

На Херсонщині під час виконання службових обов’язків загинув працівник Каховського відділу поліції, який прибув на виклик.

Як повідомляє обласна поліція, вранці 15 серпня у селі Веселе жінка зателефонувала до відділку поліції та заявила, що у її 44-річного сина, який перебуває на обліку, сталося різке загострення психічної хвороби.

Також мати повідомила, що встигла замкнути сина в літній кухні. За вказаною адресою вихали екіпаж групи реагування місцевого підрозділу поліції та "швидка допомога", - розповіли правоохоронці.

Повідомляється, що коли поліцейський та медпрацівник зайшли на подвір’я, хворий чоловік, виламавши двері, із ножем в руках вибіг назовні та наніс ножові поранення фельдшеру та 43-річному старшому сержанту поліції.

Поліцейський від отриманого поранення по дорозі в лікарню помер. Життю медпрацівника загрози немає. Зловмисник був роззброєний бійцями роти поліції особливого призначення, які прибули на допомогу.

Нині громадянин затриманий в порядку с.208 Кримінального кодексу України. На місці події працює група слідчих обласного главку поліції. Попередня кваліфікація – ст.348 Кримінального кодексу України "Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця" (караються позбавленням волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі).

У поліції Херсонщини згодом повідомили, що під час "обслуговування виклику" загинув старший сержант поліції Олексій Кустов.

Олексій Кустов Фото: facebook.com/khersonpolice.official

Нагадаємо, у Кам'янському (Дніпропетровська область) психічно хвора жінка 10 днів жила в квартирі з тілом матері.

Читайте також