Киянин поранив відвідувача лікарні ножем у груди

Причини конфлікту між чоловіками наразі невідомі
Киянин поранив відвідувача лікарні ножем у груди
Чоловік з ножем (Фото: Getty Images)
26 Січня 2021, 12:38
читать на русском

В одній з лікарень Києва 45-річний чоловік почав чіплятися до відвідувача, а потім поранив його ножем у груди.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Києва.

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий поранив чоловіка у приміщенні лікарні.

Правоохоронці опитали заявника та розпочали пошуки нападника:

Ми з’ясували, що у медичному закладі до чоловіка підійшов раніше йому незнайомий та почав провокувати конфлікт, після чого ножем завдав удару в груди потерпілому. Далі злочинець втік у невідомому напрямку. Задля його затримання усім нарядам поліції були надані прикмети нападника. Вже через годину ми його затримали за місцем проживання. - розповів начальник слідчого відділу Шевченківського управління поліції Олександр Богатирчук.

Встановлено, що затриманий раніше потрапляв у поле зору поліції за нанесення тілесних ушкоджень та за зберігання наркотиків.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.

Читайте також

Нагадаємо, що у Києві п'яний чоловік викликав "швидку допомогу" і побив медиків, які приїхали на виклик.

18 грудня у Києві в операційну однієї з лікарень увірвався п'яний чоловік з гітарою і напав на медиків. Лікарі викликали Муніципальну варту. Ті застосували стяжки й затримали хулігана до приїзду поліції. Поліціянти забрали горе-гастролера до відділку, мотиви нападу на медиків з`ясовуються.