У Києві чоловік викликав "швидку" і побив лікарів, які до нього приїхали

У потерпілих медиків гематоми і переломи
У Києві чоловік викликав "швидку" і побив лікарів, які до нього приїхали
Швидка допомога (Фото: Ваше здоров`я)
21 Грудня 2020, 19:34
читать на русском

У Києві п`яний чоловік викликав "швидку допомогу" і побив медиків, які приїхали на виклик.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції м. Києва.

Вчора близько 20:00 до Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік, якому викликали "швидку допомогу", напав на фельдшера.

Попередньо зловмисник викликав лікарів для надання йому допомоги, бо з його слів, невідомий нібито розпилив йому в обличчя газ. Коли приїхали медики і почали надавати допомогу потерпілому в кареті швидкої, п`яний чоловік затіяв сварку і бійку. Внаслідок цього двоє медиків отримали тілесні ушкодження.

Читайте також

Правоохоронці провели першочергові слідчі дії, опитали свідків та прийняли заяви від потерпілих. Хулігана затримали та доставили до територіального управління поліції. Ним виявився 23-річний уродженець міста Олександрії Кіровоградської області.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 18 грудня у Києві в операційну однієї з лікарень увірвався п`яний чоловік з гітарою і напав на медиків. Лікарі викликали Муніципальну варту. Ті застосували стяжки і затримали хулігана до приїзду поліції. Поліціянти забрали горе-гастролера до відділку, мотиви нападу на медиків з`ясовуються.

1