Пункти обігріву працюватимуть у Києві на час морозів

32 теплопункти працюватимуть в усіх районах міста
Пункти обігріву працюватимуть у Києві на час морозів
Пункт обігріву Фото: Телеграм-канал КМДА
13 Січня 2021, 16:53
читать на русском

У Києві під час холодів, що синоптики прогнозують найближчими днями, працюватимуть 32 теплопункти в усіх районах міста. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

За його словами, на Київ насувається різке похолодання, тому міські служби готуються і до прибирання вулиць, якщо будуть снігопади, і до обігріву житлового фонду. А також облаштовують пункти обігріву.

Зважаючи на те, що, за прогнозами, температура може знизитися до -15-17 градусів за Цельсієм. Із 14 січня в Києві почнуть працювати 32 пункти обігріву в усіх районах міста. У цих пунктах можна буде отримати першу медичну допомогу, випити гарячого чаю. А в деяких, за потреби, взяти собі теплий одяг і взуття, – повідомив столичний голова (досьє Віталія Кличка).

Ознайомитися з адресами, за якими працюватимуть пункти обігріву, можна на сайті КМДА.

Пункти обігріву населення будуть функціонувати відповідно до погодних умов.

Нагадаємо, що за прогнозом Укрігдрометцентру, 15-16 січня в Києві очікується значне зниження температури. Зокрема, вночі 15-16 січня синоптики прогнозують до 13-18 градусів морозу, вдень – до 11-15 морозу. Так само холодна погода утримається 17-18 січня.

1