Путін не може визнати поразки, аби росія не втратила статус, - Буданов

Російський диктатор не може зупинити війну і не може її виграти
Путін не може визнати поразки, аби росія не втратила статус, - Буданов
Кирило Буданов Фото: facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine
20 Травня 2022, 17:04
читать на русском

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що російський диктатор владімір путін не може визнати поразку, хоч і опинився у глухому куті.

Про це Буданов сказав в інтерв'ю The New York Times, зазначивши, що голова Кремля боїться, аби його країна не втратила статус "сильної й великої держави".

Путін в абсолютному глухому куті. Він не може зупинити війну і не може її виграти. Він не може перемогти з об’єктивних причин. І щоб зупинити це, він повинен визнати, що Росія зовсім не така сильна і велика держава, яку він хотів зобразити, - відзначив глава ГУР.

За його словами, поведінка Путіна теж вражає. Оскільки російський диктатор мав багато варіантів розвитку сценарію перед початком війни, однак він обрав найгірший для росії варіант.

Російські фахівці неодноразово попереджали його, що цей варіант останній, і його потрібно дуже ретельно оцінювати. Тепер ми бачимо результат, - додав Буданов.

Нагадаємо, що російська армія змінила тактику наступу і перейшла до атак меншими підрозділами через опір українських військ та власні організаційні проблеми.

Читайте також