Путін не вшановуватиме провокацій під час візиту Зеленського в США - експерт

Кремль готує росіян до схвалення якихось нових дій щодо України
Ексклюзив
Путін не вшановуватиме провокацій під час візиту Зеленського в США - експерт
Володимир Путін фото: РІА Новини
28 Липня 2021, 14:29
читать на русском

Європа не планує відмовлятися від підтримки України. І Франція, і Німеччина все ще зберігають антиросійські санкції.

Про це заявив колишній співробітник ЦРУ, американський фахівець з кібербезпеки Пол Залакі в ексклюзивному інтерв'ю Парламент.Ua.

І Франція, і Німеччина все ще зберігають антиросійські санкції, хоча з моменту їх введення пройшло вже сім років. Крім цього, у них є всі підстави бачити загрозу в Росії, яка до сих пір ідеологічно і фінансово підтримує праворадикальні групи у Франції, Австрії та інших країнах. До того ж, з огляду на зростаючий вплив "зелених" в Німеччині, Берлін також почне переходити на нові види енергетики, а значить, буде ставати більш незалежним від Росії, - перерахував він.

За його словами, набагато більшу тривогу викликають міркування Володимира Путіна про те, що українці й росіяни - "один народ", підхоплені численними заявами депутатів Держдуми на тему "приналежності" України Росії.

Я не думаю, що стаття Путіна була написана тільки для внутрішнього споживання. Цілком можливо, що Кремль готує росіян до схвалення якихось нових дій щодо України. Проте, я не думаю, що Путін зважиться на нові провокації до візиту Володимира Зеленського в Вашингтон, - припускає американський експерт.

Нагадаємо, що 30 червня президент Росії Володимир Путін повторив пропагандистську тезу про "єдиний народ", який, мовляв, споконвіку існував в триєдності "великоросів, білоросів і малоросів", який "намагалися розтягнути і роздрібнити", зокрема зусиллями Речі Посполитої і Австро-Угорщини.

1