Путін вже почав готуватися до операції та бореться одним із видів раку, - ЗМІ

Днями російський диктатор відвідав хірурга
Путін вже почав готуватися до операції та бореться одним із видів раку, - ЗМІ
Володимир Путін / Фото з Telegram
17 Травня 2022, 16:42
читать на русском

На владіміра путіна чекає хірургічне втручання і російський диктатор уже почав до нього підготовку. На думку лікарів, зволікати не можна, але президент переживає. Підстави для цього є, з огляду на те, скільки людей чекають "хороших" новин після цієї процедури.

16 травня всі активно обговорювали зовнішній вигляд президента РФ під час зустрічі з президентом Таджикистану Емомалі Рахмоном, а після оприлюдненого в соцмережах відео експерти знову почали оцінювати стан здоров'я політика.

Пізніше у Telegram-каналі GENERALL SVR з'явилася нова цікава інформація, що свідчить про те, що путін справді готується до операції.

Повідомляється, що минулої п'ятниці диктатор провів нараду в режимі відеоконференції з постійними членами Ради безпеки РФ, яку, як виявилося, насправді він не проводив. Відео записали заздалегідь, а закрита частина відбувалася за допомогою комп'ютерної графіки та технології Deepfake для створення ілюзії присутності Путіна. Деякі учасники знали, що Путін на зустрічі не був присутній.

То де ж був насправді президент того дня?

Зазначається, що в ніч з 12 на 13 травня путіну провели хірургічну процедуру видалення рідини з черевної порожнини. Це не та операція, на яку чекає президент РФ найближчим часом і до якої вже все готово.

Патологічне скупчення рідини у черевній порожнині називається асцит. Експерти кажуть, що асцити зазвичай розвиваються в умовах раку, що прогресує або рецидивує. Його можна спостерігати при багатьох пухлинах, включаючи злоякісні пухлини яєчника, молочної залози, товстої кишки, легень, підшлункової залози та печінки або лімфоми. А путін, кажуть, якраз бореться з одним із видів раку.

Нагадаємо, що російський диктатор владімір путін важко хворий на рак крові. Про це розповів наближений до президента олігарх, який має тісні зв'язки з Кремлем, але з метою безпеки його особистість не розкривається.

Читайте також

1