Путінські солдати готові залишитись інвалідами, аби лиш отримати мільйони рублів (відео)

Мотивації воювати в окупантів не залишилось, тому вони мріють про поранення та повернення додому
Путінські солдати готові залишитись інвалідами, аби лиш отримати мільйони рублів (відео)
Російський окупант, військовий / Фото з відкритих джерел
18 Квітня 2022, 16:26
читать на русском

У той час як путін уже 54 день мріє захопити Україну за 3 дні, бажання його солдатів – більш приземлені: поранення, отримання виплат і повернення додому.

Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які є у розпорядженні СБУ.

"Осколок в ногу, два месяца промучался, у тебя достали, зашили, оклемался. Даже если в руку, ну ничего страшного… Даже если прихрамываешь, зато три миллиона…" – говорить російський вояка дружині.

Жінка окупанта не приховує своєї радості від такої перспективи "розбагатіти". І "майбутні мільйонери" уже знають, як витратять гроші. Судячи з розмови, на це потрібно буквально декілька днів.

"Покупаю себе машину, тебе покупаем! Как ты хотела, на автомате какую-нибудь. Мы сразу тебе и мне купим права, едем в бутик какой-нибудь, одеваемся там тысяч на 500, и уходим в конкретный отрыв", – фантазує окупант.

За офіційними даними Міноборони, українські захисники знищили уже понад 20 тисяч російських загарбників. При цьому в окупанта з аудіозапису великі шанси повернутись у чорному целофановому пакеті додому.

Нагадаємо, що під натиском Збройних сил України російські окупанти почувають себе приреченими на смерть. І щоб задобрити долю та подолати страх смерті, дехто навіть намагається позбутися награбованого.

Читайте також

1