Орки називають мародерство "спецоперацією з зачистки домов" та радіють награбованому (відео)

Родичі рашистів більше чекають на українське майно, ніж на своїх близьких
Орки називають мародерство "спецоперацією з зачистки домов" та радіють награбованому (відео)
Російські солдати Фото: Getty Images
12 Квітня 2022, 13:02
читать на русском

Родичі окупантів чекають їх не з перемогою, а з награбованими речами. Мародерство, до речі, називають "спецоперацією з зачистки домов".

Про це йдеться у нових телефонних розмовах загарбників, які є у розпорядженні СБУ.

На записі чути, що деякі рашисти приймають замовлення від близьких, як перед походом до супермаркету. Як ось цей "герой": зателефонував своєму батьку прямо з будинку, який грабував.

Порадував батька-рибалку, що потрапив до оселі "багатого рыболова". Останній, як почув перелік фірм виробників рибальського спорядження, аж розхвилювався: "…ни х*ера се! Ты знаешь, сколько те воблеры, которые я покупал по 800 рублей? Сейчас по 2 тысячи лежат".

Дізнавшись, що там такого добра чимало, наставляє сина: "Да, бери все, что будет там, но смотри только аккуратно….чтоб мародерство вам там не приписали, бл*дь. …это, вроде как трофей, но чтоб вас там не фотографировал никто".

Нагадаємо, що контррозвідка СБУ затримала агента російських спецслужб, який зробив в Україні серйозну кар’єру – працював у Адміністрації колишнього президента та інших державних структурах. Тож зрадник мав змогу передавати ворогу дійсно важливу інформацію.

Читайте також

1