Рабин порадив Зеленському пам'ятати про фінал

Авраам Вольф попросив президента бути добрим для країни
Рабин порадив Зеленському пам'ятати про фінал
Зустріч Зеленського з рабинами Фото: Офіс президента
18 Січня 2021, 08:00
читать на русском

Головний рабин єврейської спільноти "Хабад" в Одесі Авраам Вольф на зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським порадив йому пам'ятати про те, що так чи інакше його каденція закінчиться і настане фінал президентства.

Я, зазвичай, не ділюся своїми розмовами з іншими людьми. Але на зустрічі із президентом було ще п'ять рабинів, тому це не таємниця, - розповів Вольф в інтерв'ю журналу "Країна".

За його словами, на зустрічі із главою держави (досьє Зеленського), він нагадав Зеленському, що кожен президент і високопосадовець має пам'ятати про свою суботу, тобто про те, яким буде завершення його каденції.

Читайте також

На думку рабина, проблема українських чиновників і високопосадовців у тому, що вони були впевнені - субота ніколи не закінчиться.

Тобто робили, що хотіли і не думали, що колись прийде фінал. А він настав. І чиновник спитав, що буде далі? Я відповів: нова влада теж так думає. Нагадав Зеленському, що і його субота матиме кінець. Попросив зробити все, щоб він був добрий для країни, - розповів Вольф.

Нагадаємо, у серпні 2020 року президент Володимир Зеленський провів зустріч з представниками юдейських релігійних організацій України.

Під час зустрічі обговорювалося питання створення меморіалу Бабиного Яру у Києві.

1