Рада доопрацює законопроєкт про касові апарати і ухвалить його до кінця дня

Це повинно врегулювати кризу ФОПів
Рада доопрацює законопроєкт про касові апарати і ухвалить його до кінця дня
Верховна Рада. сесійна зала (фото: Парламент UA)
1 Грудня 2020, 11:58
читать на русском
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков доручив профільному комітету зібратися на засідання о 12:00 і розробити законопроєкт щодо врегулювання питання запровадження РРО для підприємців, щоб Рада могла ухвалити цей законопроєкт вже на засіданні 1 грудня.

Про це він сказав на засіданні Верховної Ради за результатами наради з керівниками депутатських фракцій і груп.

Відбулося засідання голів депутатських фракцій та груп з керівництвом парламенту. На ньому досягнули наступного рішення. Зараз, о 12:00, я даю доручення профільному комітету невідкладно зібратися та, виходячи з тих законопроєктів, які зареєстровані, розробити додатковий законопроєкт, так званий законопроєкт "д" (доопрацьований, - ред.) для врегулювання тієї кризи, яку ми, на жаль, з вами спостерігаємо вже не перший день на вулиці, пов'язану з врегулюванням питання ФОПів, - сказав Разумков.

Читайте також

Голова ВР (досьє Разумкова) додав, що цим погодилися всі депутатські фракції та групи.

Я сподіваюся, що після рішення комітету я отримаю листа від усіх депутатських фракцій і груп про застосування процедури ad hoc та розгляду цього питання на сьогоднішньому пленарному засіданні, і воно буде проголосоване за основу і в цілому, - зазначив він.

За словами спікера, всі необхідні матеріали та попередні домовленості, яким повинен бути той чи інший законопроєкт, депутатськими фракціями та групами погоджено.

Нагадаємо, що київська поліція разом з військовослужбовцями НГУ посилено стежать за правопорядком в урядовому кварталі через протести підприємців в центрі Києва. 

1