Рада не проголосувала за законопроєкти про азартні ігри

Депутати відхилили три законопроєкти
Рада не проголосувала за законопроєкти про азартні ігри
Верховна Рада України Фото: сторінка ВР у Фейсбуці
4 Березня 2021, 12:57
читать на русском

Народні депутати під час засідання Верховної Ради відхили три законопроєкти про внесення змін до закону України "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор".

Як повідомляється на сайті парламенту, законопроєкт №4351, ініціатором якого є голова підкомітету Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Олег Марусяк, депутати відхилили.

Цей законопроєкт передбачав виправлення існуючих технічних помилок та вирішення існуючих протиріч в тесті закону України "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор", що дозволило би утворити Комісію з регулювання азартних ігор в Україні, та запустити процес видачі ліцензій для організації і проведення азартних ігор в Україні.

Читайте також

Також після доповідей депутатів, були відхилені альтернативні законопроєкти №4351-1 та "№4351-2.


Контекст. 14 липня 2020 року парламент підтримав законопроєкт №2285-д "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор". 11 серпня 2020 року президент України Володимир Зеленський цей закон підписав і він набув чинності.

У листопаді минулого року уряд визначив чотирьох переможців на посади членів Комісії з регулювання азартних ігор.

1