Рада планує піти на карантин до кінця квітня, — Корнієнко

Парламентарі проведуть планове засідання 13 квітня і кілька позачергових
Головне
Рада планує піти на карантин до кінця квітня, — Корнієнко
Верховна Рада України (фото: iportal.rada.gov.ua)
7 Квітня 2021, 14:19
читать на русском

Верховна Рада України, найімовірніше, знову піде на карантин, попередньо провівши планове засідання і кілька позачергових

Про це заявив глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко, пише "ДС".

За словами нардепа, у вівторок, 13 квітня, має відбутися планове засідання Ради, на якому ймовірно триватиме розгляд земельного закону.

Після цього проведемо кілька позачергових засідань. Чому кілька? Тому що засідання може скликати президент, депутати, а одне стосується зміни графіка Ради. Саме зміна графіка обговорюється, тому що зрозуміло, що працювати і тримати навколо Ради тисячу людей, коли в Києві локдаун і транспортні проблеми — не дуже коректно. Зараз це напрацьовується і до кінця дня буде інформація, як це все буде відбуватися. Поки все виглядає так: в понеділок погоджувальну раду, у вівторок планове засідання, кілька позачергових, на одному з яких це вирішиться, - розповів Корнієнко (досьє Олександра Корнієнка).

Читайте також

"Слуга народу" додав, що якщо ситуація нормалізується, то в останній тиждень квітня депутати відновлять засідання Ради.

Обговорюється, щоб на наступному тижні з середи по п'ятницю був карантин, а за календарним планом у нас ще буде останній тиждень квітня. Якщо у нас все в порядку буде з локдауном і ситуація піде на спад, то останній тиждень квітня — варто попрацювати в залі. Вже багато питань накопичилося, — уточнив Корнієнко.

Нагадаємо, 19 березня Верховна Рада пішла на тритижневий карантин через запровадження локдауну в Києві.

1