Рада забрала 600 мільйонів з програми паралімпійців, щоб віддати їх суддям

Депутати змінили держбюджет задля збільшення фінансування судів
Головне
Рада забрала 600 мільйонів з програми паралімпійців, щоб віддати їх суддям
Верховна Рада (фото: УНІАН)
17 Червня 2021, 15:05
читать на русском

Парламент ухвалив закон про внесення змін до закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо збільшення видатків на забезпечення здійснення правосуддя місцевими, апеляційними судами (№5304).

Законом передбачено збільшення видатків Державного бюджету-2021 на "Здійснення правосуддя місцевими, апеляційними судами та функціонування органів і установ правосуддя" на 600 млн грн.

Гроші депутати "забрали" з фінансування Міністерства молоді та спорту України за бюджетною програмою "Підготовка і участь національних збірних команд в Паралімпійських і Дефлімпійських іграх".

Законом збільшено по загальному фонду державного бюджету видатки Державній судовій адміністрації України за бюджетною програмою "Забезпечення здійснення правосуддя місцевими, апеляційними судами та функціонування органів і установ системи правосуддя» на 600 млн грн шляхом зменшення на таку ж суму обсягу фінансування Міністерства молоді та спорту України за бюджетною програмою "Підготовка і участь національних збірних команд в Паралімпійських і Дефлімпійських іграх", - йдеться у повідомленні на сайті Ради.

Відповідні зміни внесено до додатків № 2 "Фінансування державного бюджету України на 2021 рік" та № 7 "Розподіл видатків Державного бюджету України на 2021 рік на забезпечення здійснення правосуддя місцевими, апеляційними судами та функціонування органів і установ системи правосуддя", затверджених законом України "Про Державний бюджет України на 2021 рік".

Читайте також