Радник керівника ОП Подоляк підтвердив, що його брат живе в Москві

За словами Подоляка, він не спілкується зі старшим братом
Важливо
Радник керівника ОП Подоляк підтвердив, що його брат живе в Москві
Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк
15 Лютого 2024, 10:42
читать на русском

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк підтвердив інформацію, що його старший брат проживає в столиці держави-агресора Росії, але заперечив, що той має відношення до силових структур РФ.

Про це Подоляк розповів в ефірі Youtube-каналу Breakfast Show у середу, 14 лютого.

Подоляка попросили прокоментувати заяву російського опозиціонера Альфреда Коха про "брата-полковника КДБ, що живе у Москві". Радник керівника ОП зазначив, що не має нести відповідальність за будь-кого іншого, та що вони з братом вирішили жити в різних країнах, як це зробило багато людей після розпаду Радянського Союзу.

"Перше: є багато людей з родичами в Росії. Друге: не факт, що з цими людьми хтось спілкується. Третє: м'яко кажучи, ми можемо дивитися по-різному на багато речей і не спілкуватися, це ж нормально? І четверте: було б добре, якби люди все-таки перевіряли інформацію", - сказав Подоляк.

За його словами, старший брат жодного відношення не мав до КДБ або ФСБ. Крім того, Подоляк сказав, що завербувати можуть не тільки росіяни українців, а й навпаки, але це стереотипне мислення.

Нагадаємо, голова Головного управління Національної поліції в Житомирській області Олег Трачук, ймовірно, має російське громадянство, яке міг отримати в окупованому Криму.

Читайте також

1