Рашистам під Миколаєвом страшніше, ніж у Чечні: СБУ перехопила розмову орків (відео)

Самі окупанти їхали в Україну, щоб переможно пройти по містах як на параді
Рашистам під Миколаєвом страшніше, ніж у Чечні: СБУ перехопила розмову орків (відео)
Російська техніка, війна в Україні / Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
22 Березня 2022, 14:59
читать на русском

Путінська армія під командуванням генерала Якова Рязанцева, яка дислокується на Миколаївщині, зазнає поразки і перебуває в облозі. Окупанти кажуть, що під Миколаєвом страшніше, ніж у Чечні.

Про це свідчать розмови рашистів, перехоплені СБУ.

Загарбники згадують: на 4 день війни генерал пообіцяв їм, що "спецоперація" завершиться за лічені години. Однак затягнулася на тижні.
Самі окупанти їхали в Україну, щоб переможно пройти по містах як на параді. Але зараз їх взяли в кільце, тому нинішню "задачу идти на Николаев" вважають нереальною.

"Ребята подходят, у которых вместо бронепластины обычный кевларовый экран: Там,…товарищ генерал, это, блин, у меня такая вот ситуация... А он говорит: сынок, крепись… и съе*ся. Тут такой трэш, на нас свой самолет авиабомбы скинул… с добрым утром было…" – розповідає російський окупант своєму бойовому товаришу.

Загарбники також жаліються, що не мають наметів, буржуйок, живуть в окопах, які вирили самі. У 50% особового складу обмороження ніг, але у госпіталі їх лікувати не збираються, адже навіть 200-х не вивозять: "…здесь даже 200-х отправить не могли, они с нами дней 5 катались".

В СБУ переконані, що з таким бойовим настроєм та обмороженими кінцівками далеко їм не зайти.

Нагадаємо, що російський окупант здався ЗСУ разом зі своїм танком, а отримав за це життя та грошову винагороду.

Читайте також