Рашисти отримали значні дози радіації та покинули ЧАЕС: поїхали хворі до Білорусі

Наразі на станції ще залишається невелика кількість окупантів
Важливо
Рашисти отримали значні дози радіації та покинули ЧАЕС: поїхали хворі до Білорусі
Чорнобильська АЕС / Фото: wikipedia.org
31 Березня 2022, 21:21
читать на русском

Російські військові поїхали з Чорнобильської АЕС. Рашисти підписали акт здачі та рушили двома колонами у бік Білорусі.

Про це повідомили в "Енергоатомі" у коментарі "Суспільному".

Вони підписали акт здачі ЧАЕС, в якому написано, що вони охороняли станцію з 24 числа. Всі організовано вишикувались у 2 колони та поїхали у бік Білорусі. Там пару людей залишилось. Будемо точно знати що там і як вже завтра. Вся ця інформація підтверджується нашими джерелами, — заявив керівник пресцентру "Енергоатому" Леонід Олійник.

Раніше на Telegram-каналі "Енергоатому" повідомили, що наміри покинути ЧАЕС загарбники озвучували вранці 31 березня українському персоналу станції. Наразі на станції ще залишається невелика кількість рашистів.

Також підтвердилася й інформація про фортифікаційні споруди, окопи, які рашисти будували прямо в Рудому лісі – найзабрудненішому в усій Зоні відчуження.

Тому окупанти отримали значні дози опромінювання й запанікували за перших ознак хвороби. А проявилася вона дуже швидко. Відтак серед військових почав назрівати майже бунт, і вони почали збиратися звідти.

Також є дані про те, що наразі формується для руху в бік Білорусі ще й колона військових рф, які тримали в облозі місто Славутич.

Нагадаємо, що 26 березня російські окупанти увійшли в Славутич у Київській області. Місто стало новою "гарячою точкою".

Читайте також

1