Рашисти тримають напоготові до ракетного удару два фрегати поблизу Одеси

Існує загроза застосування озброєння по узбережжю Одеської області
Важливо
Рашисти тримають напоготові до ракетного удару два фрегати поблизу Одеси
Російські військові кораблі / Скрін з відео
1 Червня 2022, 11:00
читать на русском

Російські військові сили готуються атакувати узбережжя Одеської області.

Про це, як повідомляє Оперативне командування "Південь", свідчить скупчення на Зміїному острові ворожих зенітних ракетно-гарматних комплексів, реактивних систем залпового вогню, в тому числі модернізованих, та станцій радіоелектронної боротьби.

За даними командування, корабельне угруповання ворожих сил продовжує блокаду судноплавства, активізує свої дії навколо острова Зміїний, тримає напоготові до ракетного удару два фрегати, споряджені крилатими ракетами типу "Калібр".

Розташування ворогом на Зміїному зенітних ракетно-гарматних комплексів, реактивних систем залпового вогню, в тому числі модернізованих, та станцій радіоелектронної боротьби свідчить про намір захистити від нашого ураження рашистські кораблі та про загрозу застосування озброєння по узбережжю Одещини. І хоча ознак підготовки десантної операції немає, не виключені спроби підходів та висадки ДРГ на берег чи в гирло Дунаю, або демонстративний обстріл прибережних районів, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, начальник ГУР  МО України Кирило Буданов в ефірі всеукраїнського телемарафону заявив, що острів Зміїний має стратегічне значення для України. Тому наші військові боротимуться за острів стільки, скільки буде потрібно.

1