Рашисти вбили сімох людей на Херсонщині та підірвали будинок зі своїми жертвами

Також окупанти поранили 15-річну дівчинку
Рашисти вбили сімох людей на Херсонщині та підірвали будинок зі своїми жертвами
Війна в Україні, російські військові знищили інфраструктуру / Фото: facebook.com/anton.yuhimenko.7
13 Квітня 2022, 14:03
читать на русском

Російські злочинці розстріляли сімох людей у селі Правдине в Херсонській області та підірвали будинок із тілами своїх жертв.

Як повідомили в Офісі генерального прокурора, 12 квітня в селі Правдине Білозерського району військовослужбовці збройних сил рф розстріляли в житловому будинку шістьох чоловіків та одну жінку. Після цього, щоб приховати свій злочин, вони підірвали будинок із тілами розстріляних людей.

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднаних з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Силовики повідомили, що у Херсонській області окупанти також обстріляли село Надеждівка Білозерського району. Внаслідок влучення ворожого снаряду у домоволодіння поранення грудної клітини отримала 15-річна дівчинка. Наразі дитина перебуває у лікарні, її стан тяжкий. Також пошкоджено низку житлових будинків, цивільну інфраструктуру.

Нагадаємо, російські військові викрадають дітей та цивільних, гвалтують жінок та неповнолітніх, займаються мародерством. Вони продовжують знущатися з мирних мешканців.

Читайте також