Рашисти випустили три ракети по Одещині: є постраждалі - відео

Дві ракети влучили у житловий район
Рашисти випустили три ракети по Одещині: є постраждалі - відео
Наслідки ракетного удару по Одесі 8 травня Фото: dumskaya.net
8 Травня 2022, 20:21
читать на русском

Російські війська під вечір 8 травня з повітря атакували Одеську область.

Як повідомили у міській раді Одеси, ворог запусти три ракети з Чорного моря, одну з ракет збила ППО, дві інші влучили у житловий район.

По Одещині продовжуються ракетні удари. О 16:20 3 ракети, випущені з літаків з боку Чорного моря були спрямовані на Одесу. Одну збито ППО, дві інші влучили в житловий район, зруйнувавши зони відпочинку. Пожежу, виниклу на місці влучання, площею 15 кв. м ліквідовано силами 4 спеціальних машин та 15 рятувальників, - йдеться у повідомленні.

Наразі на місці руйнування триває розбір завалів на площі 300 кв. м, працює слідчо-оперативна група нацполіції з фіксації злочину проти України.

Попередньо - постраждалих немає.

Голова Одеської обласної військової Адміністрації Максим Марченко повідомив, що з початку доби противник завдав кілька ударів по області.

Нашими підрозділами протиповітряної оборони вдалося збити чотири ракети, але, на жаль, було попадання в житловий будинок, внаслідок чого була поранена молода дівчина. У Болградському районі зруйновано підстанцію, через що в шести населених пунктах немає світла. Пошкоджені цивільні об'єкти та об'єкти інфраструктури області, - розповів він (досьє Марченка).

Нагадаємо, 7 травня окупанти поцілили ракетою у меблевий цех в Одесі. Після атаки він загорівся.

Вибуховою хвилею було пошкоджено вікна у 252 квартирах.

Читайте також