Разумков підтвердив можливість проведення позачергового засідання наступного тижня

Розглядатимуть проєкти постанов щодо скасування рішень про ухвалення окремих законів
Разумков підтвердив можливість проведення позачергового засідання наступного тижня
Дмитро Разумков (фото: rada.gov.ua)
16 Липня 2021, 15:39
читать на русском

Спікер парламенту Дмитро Разумков заявив, що Верховна Рада наступного тижня може зібратися на позачергове засідання. Розглядатимуть проєкти постанов, які блокують підписання головою парламенту низки законів.

Про це повідомила пресслужба Верховної Ради.

Чекаємо у понеділок на лист із проханням провести позачергове засідання Верховної Ради, на якому будуть розглянуті постанови, що надійшли до парламенту, заблокувавши мені підписання законів. І я не зможу направити їх на підпис президенту, - сказав він.

За словами Разумкова, потребують розгляду проєкти постанов щодо скасування рішень Верховної Ради про ухвалення законів в частині судової реформи (реєстр. №3711-д, 5068, 5069) та трансформації державного концерну "Укроборонпром" (реєстр. №3822).

Позачергове засідання буде присвячено питанням, пов’язаним із відхиленням або підтриманням цих документів, - додав спікер.

Нагадаємо, що народні депутати Олексій Гончаренко та Олександр Качура 16 липня повідомили про проведення позачергового засідання наступного тижня.

За словами Гончаренка, ці постанови планують провалити, тому не важливо скільки депутатів збереться в залі. Ось такі дива "зеленого парламентаризму".

Читайте також

1