Разумков розповів про аварійну посадку гелікоптера у Херсоні

Повертався до столиці спікер парламенту автомобілем
Разумков розповів про аварійну посадку гелікоптера у Херсоні
Дмитро Разумков (Фото: Верховна Рада України)
14 Травня 2021, 10:51
читать на русском

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков розповів, що вертоліт, на якому той летів з Херсона до Києва, через технічні несправності довелося посадити. До столиці політик добирався вже автомобілем.

Про це Разумков (досьє Дмитра Разумкова) сказав в етері одного з телеканалів 13 травня, передає ТСН.ua.

Ми не летіли, ми швидко їхали до вас. На щастя, ми зараз можемо тут бути... Дійсно, сьогодні те, що написали засоби масової інформації, трохи перебільшене щодо аварійної посадки гелікоптера. Були деякі технічні проблеми, - сказав він.

Разумков віддав належне та подякував пілотам та правоохоронцям: "Пілоти, як завжди, молодці, Національна гвардія, як завжди, чітко виконує свої функції, якісно, професійно, за що хотілося б подякувати".

ЗМІ повідомили, що до столиці голова ВР повертався вже автомобілем. Сам Разумков додав, що "нормально повернулися, нормально сіли".


Контекст. 13 травня о 16 годині у Херсоні аварійно приземлився гелікоптер, на борту якого перебував голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Спікер парламенту разом зі спікеркою Сейму Литви Вікторією Чмілітє-Нільсен їздив з робочим візитом до Херсонської області. Там він перевірив роботу КПВВ "Чонгар" і "Каланчак".

Читайте також