Разумков вважає зарплату нардепів невисокою

За словами голови Верховної Ради, він отримує 38-42 тисячі гривень
Важливо
Разумков вважає зарплату нардепів невисокою
Дмитро Разумков (Фото: Верховна Рада України)
28 Грудня 2020, 21:41

Голова Верховної ради України Дмитро Разумков заявив, що вважає недостатньою зарплату народних депутатів.

Спікер ВР вважає зарплату нардепів недостатньою.  За словами Разумкова, він отримує 38-42 тисячі гривень на місяць. Він не впевнений, що ця сума достатня для державних службовців високого рівня. При цьому, коли в Україні медики отримують по 6 тисяч грн, вимагати підвищення зарплати для народних депутатів політик вважає недоцільним.

Разумков зазначив, що недостатній рівень зарплат породжує корупцію, яку можна винищити виключно за допомогою притягнення до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, як свідчать результати соціологічного опитування Центру Разумкова, голова Верховної Ради України та мер Києва Віталій Кличко (досьє Віталія Кличка) стали лідерами рейтингу довіри українців, обійшовши при цьому президента Володимира Зеленського.

Читайте також

За результатами цього ж опитування понад 40% українців вважають президента України Володимира Зеленського (досьє Володимира Зеленського) найбільшим "Розчаруванням 2020 року", але водночас і "Політиком 2020 року".

Також Разумков (досьє Дмитра Разумкова) вважає, що підстав для дострокового припинення повноважень Верховної Ради України IX скликання немає.

1