Рецепти чеської кухні: крем суп у хлібному горщику

Рецепт чеського супу "Полівка" дуже простий
Рецепти чеської кухні: крем суп у хлібному горщику
12 Серпня 2023, 21:46
читать на русском

Суп в хлібному "горщику" не часто побачиш в меню ресторану. А даремно! Адже рецепт чеського супу "Полівка" дуже простий. Спробуйте приготувати суп у хлібі "Полівка" в домашніх умовах. Рідні будуть у захваті!

Інгредієнти:

  • Шампіньйони - 250 г
  • Картопля - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 70 г
  • Морква - 70 г
  • Зелень - 5 г
  • Вершки 33% - 100 г
  • Вода - 200 г
  • Вино біле сухе - 20 г
  • Хліб житній - 600 г
  • Часник - 2 г
  • Олія - 20 г
  • Спеції  до свого смаку

Цибулю, моркву і гриби обсмажити на олії. Влити вино і випарувати його наполовину. Потім потрібно додати воду і картоплю.

Коли страва буде готова, збити блендером, посолити і поперчити. Вилити вершки і залишити ще на 10 хвилин.

З хліба зрізати вершечок, вийняти м'якуш і запекти в духовці до утворення скоринки.

Залити крем-суп у попередньо натертий часником хліб.

Читайте також