Риба - це смачно: фарширована скумбрія, запечена у духовці

Як гарнір до цієї страви найкраще підійде запечена картопля
Риба - це смачно: фарширована скумбрія, запечена у духовці
31 Січня 2023, 22:22
читать на русском

Готувати такий рецепт просто та багато зусиль не буде потрібно.

Інгредієнти:

  • Скумбрія - 3 шт
  • Гриби - 250 гр
  • Сир - 200 гр
  • Цибуля - 2 шт
  • Яйця - 2 шт
  • Сіль, спеції
  • Зелень

Скумбрію потрібно добре помити, почистити та видалити всі кісточки. Голову можна відрізати. Акуратно знімаємо шкіру у скумбрії і знову вимити рибу. Поки чистимо рибу, відварюємо яйця, чистимо та дрібно нарізаємо.

Гриби та цибулю помити, почистити та порізати невеликими квадратиками. Обсмажити цибулю та гриби 10 хвилин, трохи підсолити.

Змішати цибулю, гриби, яйця та сир. Додати трохи зелені.

Скумбрію обов'язково посолити та поперчити.

Форму для запікання застелити фольгою, перекласти шматочки рибки та начинити рибу. Щоб начинка не вивалилася, можна закріпити зубочистками або шпажками.

Розігріти духовку до 200 градусів та випікати фаршировану скумбрію 10 хвилин, далі зменшити до 180 градусів та випікати ще 20 хвилин.

Прикрасити скумбрію зеленню та подавати гарячою до столу.

Читайте також

1