Рієлтор через помилку банку став доларовим мільярдером

Гроші були помилково переведені банком на сімейний рахунок американця
Рієлтор через помилку банку став доларовим мільярдером
Долари, гроші (фото: Pexels)
6 Липня 2021, 07:12
читать на русском

В Америці агент з нерухомості зі штату Луїзіана Даррен Джеймс побачив на своєму банківському рахунку 50 мільярдів доларів

Як повідомляє oopstop.com, ці гроші були помилково переведені банком на сімейний рахунок рієлтора.

Спочатку він думав, що у нього з'явився багатий родич, який залишив йому спадок, але це був технічний збій, який торкнувся не тільки його сім'ї.

Це не помилка одного нуля або помилка двох нулів, схоже, хтось заснув на клавіатурі, - пожартував рієлтор.

За словами Даррена, його сім'я чотири дні побула мільярдерами. Пізніше банк відновив баланс рахунку сім'ї до його попереднього стану.

Ми все ще намагаємося з'ясувати, що сталося, чому це сталося, як це сталося, але ми знаємо, що це сталося не тільки з нами. Викликає занепокоєння той факт, що мій рахунок скомпрометований, а банк мені навіть не подзвонив. Ми нічого ні від кого не чули, - розповів чоловік.

Нагадаємо, у травні сервіс кріптолендінгу BlockFi помилково перерахував своїм клієнтам бонуси в біткоїнах. В рамках промо-акції передбачалося виплатити користувачам бонуси в стейблкоїнах Gemini Dollar (GUSD), однак сталася помилка і окремим клієнтам платформи їх нарахували в біткоїнах. Скільки точно було роздано монет, невідомо. Однак один із власників гаманця на BlockFi заявив, що йому прийшло 700 BTC (курс біткоїну на той момент був приблизно на рівні 45 000 дол.).

Читайте також

1