BlockFi помилково відправив клієнтам бонуси у біткоїнах: один із них отримав 700 ВТС

Сервіс почав вмовляти своїх користувачів повернути біткоїни добровільно
BlockFi помилково відправив клієнтам бонуси у біткоїнах: один із них отримав 700 ВТС
айті, комп’ютер Фото: ThisIsEngineering з Pexels
21 Травня 2021, 08:33
читать на русском

Сервіс кріптолендінгу BlockFi помилково перерахував своїм клієнтам бонуси в біткоїнах.

Про це стало відомо з повідомлень користувачів Reddit.

В рамках промо-акції передбачалося виплатити користувачам бонуси в стейблкоїнах Gemini Dollar (GUSD), однак сталася помилка і окремим клієнтам платформи їх нарахували в біткоїнах.

Anton Shvets у Фейсбуці

Скільки точно було роздано монет, невідомо. Однак один із власників гаманця на BlockFi заявив, що йому прийшло 700 BTC (курс біткоїну на той момент був приблизно на рівні 45 000 дол.).

Повернути самостійно вислані ВТС компанія не може, отже почала вмовляти своїх користувачів повернути біткоїни добровільно. У BlockFi пообіцяли компенсацію "за незручності".

При цьому, як пояснили представники сервісу, помилка торкнулася "менш як 100 клієнтів" і не вплинула на діяльність платформи.

Заява BlockFi

Заява BlockFi

Ситуація не впливає на жодну поточну операцію BlockFi, і було вжито заходів для того, щоб така помилка не була можлива в майбутньому. Останній публічно повідомлений AUM BlockFi становить 15 мільярдів доларів на 1 квартал 2021 року. Клієнтські кошти захищаються, - стверджують у сервісі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що під час обвалу ринку криптовалютні мільярдери втратили приблизно 15,5 мільярдів доларів за дев`ять днів.

Читайте також наш матеріал: Криптовалюта завойовує світ: чи витіснять біткоїни долари і золото.

Читайте також

1