Різали ножем: у Києві двоє чоловіків пошкодили агітаційний намет

Правопорушники застосували газові балончики у бік поліцейських
Різали ножем: у Києві двоє чоловіків пошкодили агітаційний намет
Фото: сайт Нацполіції
21 Жовтня 2020, 12:34
читать на русском

Поліцейські столиці оголосили про підозру двом молодим людям, які пошкодили агітаційний намет.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Зловмисники порізали ножем намет та намагалися втекти. Під час затримання правопорушники застосували газові балончики у бік поліцейських. За скоєне їм загрожує до семи років позбавлення волі, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, близько 20:00 до Подільського управління поліції надійшло повідомлення про пошкодження агітаційного намету однієї з політичних партій невстановленими особами на вулиці Спаській. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група для документування події.

Працівники карного розшуку, які відпрацьовували територію і знаходились неподалік від місця вчинення злочину, одразу почали наздоганяти порушників, які розпилили газ. Незважаючи на те, що поліцейські отримали хімічний опік очей, вони затримали одного фігуранта на місці, а його спільника – згодом за адресою мешкання.

Читайте також

Як повідомляється, 21-річного уродженця Миколаєва та 20-річного киянина затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі оголосили молодикам про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, пов’язане з опором представникові влади) Кримінального кодексу України.

Суд вже обрав їм запобіжний захід – перебування під вартою без права внесення застави. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, - додали в пресслужбі.

Нагадаємо, що у Солом’янському районі Києва на агітатора однієї з політичних партій напав озброєний ножем чоловік.

Підозрюваного у нападі вже затримано. Ним виявився 36-річний місцевий житель.

Було з'ясовано, що потерпілий роздавав агітаційні матеріали — і у цей момент до нього підійшов невідомий, почав конфліктувати і після вдарив його ножем. Потерпілого з колото-різаним пораненням доставили до медичного закладу. Правопорушника поліцейські затримали на місці злочину.