У Харкові агітатор партії "Слуга народу" здійснив напад на активіста "Європейської солідарністі"

Розкидав агітаційний матеріал та намагався завдати травм ножем
У Харкові агітатор партії "Слуга народу" здійснив напад на активіста "Європейської солідарністі"
Розкиданий матеріал партії “Європейська солідарність”. Фото: “Європейська солідарність” / Facebook
15 Жовтня 2020, 12:18
читать на русском

Сьогодні вранці, 15 жовтня, в Харкові біля метро Студентська було здійснено напад на агітатора територіальної організації партії "Європейська солідарність". Агітатор партії "Слуга Народу" розкидав агітаційний матеріал та намагався завдати травм ножем представнику конкуруючої партії. Злочинець з місця події втік.

Про це повідомляє пресслужба партії "Європейська солідарність" у Facebook.

"Європейська Солідарність" розцінює даний факт як грубе порушення виборчого процесу, це вказує на некомпетентність та неспроможність протистояти єдиній проукраїнській та проєвропейській силі в регіоні.

Кандидати від партії, яка постраждала, звернулися до органів Національної поліції із заявою про скоєння кримінального правопорушення.

Європейська Солідарність сподівається на доброчинне розслідування справи, адже злочинець має бути обов’язкового покараний, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Як відомо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.

Раніше ЦВК рекомендувала приходити на виборчі дільниці з паспортом старого зразку або ІD-карту. Паспорти з програми "Дія" краще не використовувати.

Секретарка ЦВК Олена Гатаулліна зазначила:

Рекомендую всім виборцям йти на дільницю з паспортом у вигляді книжечки або ІD-карти. Оскільки пред'явити паспорт для отримання бюлетеня у програмі "Дія" можна буде тільки за умови наявності в ДВК технічних пристроїв, за допомогою яких можна перевірити такий паспорт.

За її словами, зараз у дільничних виборчих комісіях таких пристроїв немає.