Різдво 25 грудня в Україні буде похмурим і дощовим

Суха погода 25 грудня очікуються лише місцями на заході та південному заході України
Різдво 25 грудня в Україні буде похмурим і дощовим
Дощ на Різдво
23 Грудня 2022, 15:27
читать на русском

На Різдво, 25 грудня, в Україні очікується переважно похмура погода з великою кількістю дощів, а місцями - мокрим снігом.

Про це свідчать дані погодного сайту sinoptik.ua.

Так, на заході України дощі очікуються у Волинській та Рівненській областях. Також в цих областях і на Закарпатті буде похмуро, на решті території - невелика хмарність і без опадів. Температура протягом дня підніметься до +3°...+7°.

На півночі України 25 грудня повсюдно очікуються опади у вигляді дощів, а при зниженні температури - у вигляді мокрого снігу або просто снігу. Весь день буде похмуро, а небо затягнуть хмари. Температура буде близько +1°...+2°.

У центральних областях повітря прогріється до +2°...+4°. Тут також повсюдно очікуються дощі, місцями - сильні, у Черкаській області ймовірний мокрий сніг.

На сході України буде трохи тепліше. Тут стовпчики термометрів покажуть +3°...+5°. Також очікуються дощі, а при зниженні температури - мокрий сніг.

У південних областях буде найтепліше. Тут повітря прогріється до +5°...+7°. У Криму, Запорізькій та Херсонській областях очікуються дощі. На решті території - сухо, хмарно з проясненнями.

Нагадаємо, зимові свята в Україні, а саме обидва Різдва (25 грудня та 7 січня), а також Новий рік будуть не по-зимовому теплими – у ці дні також очікуються дощі.

1