Ріжуть, б'ють та переїжджають авто: як окупанти катують військовополонених (відео)

Катування українських військових рашисти називають "прийомом"
Ріжуть, б'ють та переїжджають авто: як окупанти катують військовополонених (відео)
Російські військові, окупанти / Фото: Getty Images
11 Травня 2022, 18:31
читать на русском

Росіяни продовжують грубо порушувати міжнародні правила поводження з військовополоненими. Катування українських чоловіків і жінок поставлено на потік і триває навіть на території рф, куди їх вивозять для "вибивання інформації".

Про це свідчить телефонна розмова російського окупанта, який зараз в Україні, з його знайомою-співробітницею спецслужб рф.

"Двоих поймали. Начинаем колоть – ни хр*на. Отвели одного в лес, второго допрашиваем. Стрельнули, ну, типа убили. Тот х*й что сказал! Ладно… Положили под колесо ногу, проехали – х*й что сказал!" - говорить окупант, дивуючись силі духу українців.

Його співрозмовниця називає катування українських військових "прийомом".

"Дядька твой к нам приезжает периодически на первый прием. Говорит: "Не жалеть! Они шли убивать". Ребята уезжают на больничные после приема с поломанными ногами, руками… Ну, весело, там весело", - зізнається російська катівниця.

Сподіваємося, їй не буде так весело, коли вона розповідатиме про все на міжнародному трибуналі, - зазначили в СБУ.

Нагадаємо, що українські захисники так ефективно нищать ворога на Харківщині, що окупанти бояться наступати на цьому напрямку. При цьому рашисти використовують мобілізованих з "Л/ДНР" як живий щит для кадрових російських військових.

Читайте також