Рош га-Шана: для паломників закупили 200 тисяч масок та 20 тисяч антисептиків (фото)

Засоби індивідуального захисту можна отримати в наметах Червоного Хреста України в Умані
Рош га-Шана: для паломників закупили 200 тисяч масок та 20 тисяч антисептиків (фото)
Паломники (фото: Центр громадського здоров’я)
3 Вересня 2021, 12:50
читать на русском

Центр громадського здоров’я доставив майже 190 тисяч медичних масок та 20 тисяч антисептиків до Уманя через святкування хасидами Рош га-Шана.

Про це повідомили в Центрі громадського здоров'я.

Центр громадського здоров’я вже доставив майже 20 тис антисептиків і 190 тис медичних масок до хасидських паломників в Умань, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що в наметах Червоного Хреста України, що вже поставлені на вулиці Пушкінській в Умані, паломники зможуть отримати засоби індивідуального захисту, брошури та допомогу.

Центр громадського здоров’я надрукував інформаційні матеріали з правилами поведінки впродовж перебування в Україні, картою лабораторій тестувань на COVID-19, корисними номерами телефонів та інше. Брошури, флаєри та банери відправили до аеропортів України та Умані, - додали в Центрі.

Також авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" розмістить друковані матеріали на борту своїх літаків.

Додатково Центр громадського здоров’я запустив гарячу інформаційну лінію, де паломників консультуватимуть з питань здоров’я англійською та івритом.

Нагадаємо, понад 120 правоохоронців Київщини забезпечують публічну безпеку та порядок в аеропорту "Бориспіль" під час прильоту паломників-хасидів на територію України.

Читайте також

1