Російська армія завдала авіаудару по житлових районах у Житомирі (фото, відео)

Внаслідок ворожого обстрілу є жертви та поранені
Російська армія завдала авіаудару по житлових районах у Житомирі (фото, відео)
Наслідки російських обстрілів у Житомирі / Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA
2 Березня 2022, 11:58
читать на русском

Російські окупанти 2 березня обстріляли житлові будинки та пологовий у Житомирі.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Наслідки ворожих обстрілів у Житомирі. Постраждали житлові будинки та Обласний перинатальний центр. На місці працюють підрозділи ДСНС, - йдеться у повідомленні.

Оперативну інформацію станом на 10:00 год. надало ГУ ДСНС у Житомирській області. Так, внаслідок ворожого обстрілу житлових будинків у Житомирі загинуло троє людей, отримали травми та поранення 16 осіб, серед яких 7 дітей.

Внаслідок вибуху зруйновано та пошкоджено 10 приватних житлових будинків. Повністю зруйновані 3 одноповерхові магазини, 1 пошкоджено.

Нагадаємо, у ніч на 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Росія одразу почала обстрілювати різні об'єкти по всій Україні, у тому числі у Києві, Одесі та Харкові. Міноборони Росії стверджувало, що не завдає ударів по містах, а знищує лише військові об'єкти, хоча їхні заяви не відповідали дійсності.

Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого запровадив воєнний стан на всій території країни. Також президент підписав указ про загальну мобілізацію. 

Читайте також