Російська ракета влучила у казарму в Миколаєві: вісім загиблих, вісім зниклих, 19 поранених

Віталій Кім пообіцяв найжорсткіше покарання для окупантів
Російська ракета влучила у казарму в Миколаєві: вісім загиблих, вісім зниклих, 19 поранених
Російські окупанти обстріляли ракетами будинок / Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA
7 Березня 2022, 20:53
читать на русском

У Миколаєві окупанти поцілили ракетою "Калібр" у казарму, в якій перебували українські солдати.

Як повідомив голова Миколаївської обласної держадміністрації Віталій Кім, внаслідок цього загинули восьмеро людей, ще восьмеро вважаються зниклими. Поранення отримали 19 військовослужбовців.

О 5-й ранку атакували наше місто. Підло та цинічно, коли люди спали. "Калібр" - крилата ракета полетіла до 79-ї бригади, солдати в казармі просто спали. За підсумками дня, вісім загиблих, вісім зниклих, 19 поранених. За мешканцями збираємо дані. Рідкі засранці, злий неймовірно. Але ми їм все повернемо, - сказав Кім.

За його словами, під час бою українська артилерія героїчно відбила місто.

Була команда взяти Миколаїв за будь-яку ціну. Вони йшли з трьох напрямків. Ми відбилися, добре їх відігнали, покарали, але жертви є саме через цинічний удар о 5 ранку по місту. Є збитки в інфраструктурі, все відновимо. Але людські жертви - це жахливо, - написав він.

Нагадаємо, у ніч на 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Росія одразу почала обстрілювати різні об'єкти по всій Україні, у тому числі у Києві, Одесі та Харкові. Міноборони Росії стверджувало, що не завдає ударів по містах, а знищує лише військові об'єкти, хоча їхні заяви не відповідали дійсності.

Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого запровадив воєнний стан на всій території країни. Також президент підписав указ про загальну мобілізацію.

Читайте також