Російська влада почала шукати "м'ясо" на війну на далекому сході рф

Також нових солдатів вербуватимуть на Камчатці
Російська влада почала шукати "м'ясо" на війну на далекому сході рф
Російські солдати Фото: https://t.me/kyivoperativ/94525
12 Вересня 2022, 17:03
читать на русском

Українська розвідка з'ясувала, що російська влада вирішила поповнити свою розбиту армію вихідцями з Камчатки та далекого сходу.

Як повідомили у ГУР МО, мешканці саме цих регіонів краще переносять холодну погоду.

На росії оголошено про акцію збору коштів на придбання зимової форми для окупаційного контингенту, який знаходиться в Україні. Офіційний кремль визнав, що не має достатньо бюджетних коштів на ці потреби... Стало відомо, що чергова ротація рашистів складатиметься в основному з жителів далекого сходу рф та камчатки. За задумом – вони краще адаптовані до життя в умовах низьких температур і будуть ефективніші в зимовий період. Також ці військовослужбовці не привчені до комфорту та легко перенесуть відсутність налагодженого побуту, - кажуть у розвідці.

За даними ГУР, кремлівським вербувальникам вдалося привабити певну частину населення північних регіонів обіцянками високих виплат: новобранці коментують цю суму так "нам за все життя стільки не заробити".

Втім, зазначають розвідники, цей особовий склад має дуже низький рівень підготовки та практично нічого не знають про реальний стан справ бойових дій в Україні.

Нагадаємо, російський бізнесмен євгєній прігожін, якого ЗМІ називають власником приватної військової компанії "Вагнер", завербував на війну в Україну тисячу в'язнів з ростовської колонії.