Російські генерали перетворили війну на піар, а нагороди роздають "по блату" (відео)

Нагороди отримують "тилові пацюки" та родичі командирів
Російські генерали перетворили війну на піар, а нагороди роздають "по блату" (відео)
Російські солдати
6 Квітня 2022, 15:05
читать на русском

Російські генерали перетворили війну на власний піар, а нагороди роздають своїм родичам. Такими діями все більше невдоволені солдати, які погрожують бунтами.

Про це свідчать нові розмови російських загарбників, які вдалося перехопити СБУ.

Телевидение приезжало сюда. Генералы приехали, награды вручали. И пацаны генералам как начали мозги вынимать: «Мы сейчас оружие сложим. Идите вы нах*й… побудьте тут сутки, бл*, – розповідає окупант.

Він скаржиться, що рашисти дають нагороди за війну в Україні "по блату". Зокрема, у його підрозділі – це син начальника ППО, який насправді "сидить в тилу".

Ще один "нагороджений", за словами співрозмовників, на 2-ий день війни втік додому. Та це не завадило йому отримати "героя России" і тепер про нього пишуть усі росЗМІ.

Я здесь 40 дней на передовой с пацанами, а он пид*р в России пиво пьет да в Instagram всякую ху*ню выкладывает… – обурюється загарбник.

Але ж він не чув попередніх перехоплень СБУ, де інші окупанти вже усвідомили, що керівництво вважає їх гарматним м’ясом і не переймається виживуть вони чи ні.

Нагадаємо, що Служба безпеки України здобула секретні карти та списки рашистів, підрозділи яких було знищено на Донеччині.

Читайте також

1