Російські командири тримають в заручниках сім’ї окупантів - розвідка

Дружин та дітей рашистів погрожують переселити у депресивні регіони рф
Російські командири тримають в заручниках сім’ї окупантів - розвідка
Російські військові, окупанти / Фото: Getty Images
30 Травня 2022, 13:56
читать на русском

Російське командування тримає в заручниках сім’ї окупантів, які воюють в Україні, погрожуючи їм переселенням у депресивні райони рф.

Як повідомляє українська розвідка, у західному військовому окрузі росії родинам офіцерів заборонили покидати територію країни. У випадку відмови окупантів від виконання бойових завдань, їхніх дружин та дітей погрожують переселяти в депресивні регіони далекого сходу рф.

Командування західного військового округу вже наказало примусово виселити зі службових квартир кілька родин військовослужбовців 332 окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони. Дружини вертолітників вирішили відпочити за кордоном поки їхні чоловіки завдають ракетних та бомбових ударів по мирному населенню України на Слобожанському напрямку, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що російські загарбники розпочали примусову мобілізацію, зокрема медиків, на захоплених територіях Херсонської, Запорізької та Харківської областей. Зокрема, у Луганській області окупанти доукомплектували військові підрозділи місцевими жителями. Так, жителів Сватівського району змушують воювати проти українських захисників.