Російські телеграм-канали пишуть, що у путіна цієї ночі сталася зупинка серця

Російського диктатора реанімували в його резиденції, повідомили журналісти.
Російські телеграм-канали пишуть, що у путіна цієї ночі сталася зупинка серця
Володимир Путін / Фото: Getty Images
23 Жовтня 2023, 16:40
читать на русском

У неділю ввечері, 22 жовтня, російському диктатору Володимиру Путіну стало зле в одній з його резиденцій - він впав у спальні, судомно вигинався на підлозі, закотивши очі.

Лежачим на підлозі ватажка росіян знайшли співробітники його служби безпеки, які перебували на чергуванні, були викликані медики, повідомив Telegram-канал "Генерал СВР".

"...Вчора близько 21:05 за московським часом співробітники служби безпеки... почули шум і звуки падіння, що доносилися зі спальні президента. Два співробітники Служби безпеки негайно пішли в спальню президента і побачили Путіна лежачим на підлозі біля ліжка і перевернутий столик з їжею і напоями. Ймовірно, при падінні президент зачепив і обвалив на підлогу стіл і посуд...", - наголошується на каналі.

На місце прибули медики, які були на чергуванні в резиденції, - перебували в одній із сусідніх кімнат.

"Лікарі провели реанімацію, попередньо з'ясувавши, що у президента зупинка серця. Допомога була надана вчасно, серце запустили, і Путін прийшов до тями", - з'ясували журналісти.

За відомостями каналу, диктатора відправили в кімнату, спеціально обладнану для того, щоб в ній можна було провести реанімацію, там є новітня техніка. "Стан президента вдалося стабілізувати, він перебуває під постійним наглядом медиків", - підкреслюється у повідомленні.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін у листопаді 2023 року може оголосити про намір балотуватися на новий президентський строк у 2024 році. Це відбудеться під час "виставки його досягнень", тим часом Кремль уже формує список довірених осіб.

Як відомо, Володимир Путін перебуває при владі в Росії з 2000 року. Він двічі обирався президентом у 2000 та 2004 роках, а у 2008 році його змінив Дмитро Медведєв, а Путін став главою уряду.

У 2012 і 2018 році Путін був ще двічі "обраний" президентом. Влітку 2020 року в Росії було ухвалено поправки до Конституції, які дозволять Путіну знову двічі балотуватися на пост глави держави та залишатися при владі до 2036 року.

Читайте також

1