Росія готується до приєднання вже захоплених територій України - розвідка

У трьох областях рф готується провести референдуми про приєднання
Росія готується до приєднання вже захоплених територій України - розвідка
Херсон – це Україна https://t.me/Pravda_Gerashchenko
13 Липня 2022, 15:51
читать на русском

Російська федерація готується провести референдуми на захоплених територіях України - це стосується Донецької, Луганської та Херсонської областей.

Як повідомляє Головне управління розвідки, представник ГУР МО України Вадим Скібіцький зауважив, що росія готується до приєднання вже захоплених територій.

Стратегічна мета росії стосовно повної окупації нашої території не досягнута. По друге, ми чітко бачимо і маємо інформацію про те, що і в законодавчому органі рф, і в уряді, і в інших структурах зараз активно опрацьовуються всі питання, які пов’язані з можливою інтеграцією тимчасово окупованих територій до російської федерації – в політичному плані, економічному і територіальному. Як це буде відбуватися, ми подивимося ближче до осені. 11 вересня – це єдиний день голосування, - сказав він.

Скібіцький каже, що ті заходи, які росія проводить в Донецькій, Херсонській, Луганській областях, свідчать про планомірну підготовку до так званих референдумів.

Крім того, як додав представник ГУР МО України, зараз в росії готуються законодавчі ініціативи, які мають спростити процедуру отримання громадянства щодо інтеграції чи приєднання території до рф тощо.

Нагадаємо, ексрадник міністра внутрішніх справ України та керівника Офісу президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього, засновник волонтерського проєкту "Добробат" Віктор Андрусів вважає, що якщо Україні не вдасться відвоювати Херсонську область та свої східні території, росія може почати новий наступ у 2023 році.